Come From Away de Musical

Google Maps
Share

EEN HOOPGEVEND EN WAARGEBEURD VERHAAL TEN TIJDE VAN 9/11.

De musical Come From Away vertelt het waargebeurde verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden. Toen op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, het Amerikaanse luchtruim werd gesloten, landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese stadje Gander. De kleine gemeenschap sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Come From Away laat zien hoe een crisissituatie het beste in mensen naar boven kan halen. In deze hartverwarmende musical maken angst en wantrouwen plaats voor hoop, ontroering, humor en liefde.

De Nederlandse versie is een geheel nieuw gemaakte productie. Come From Away beleefde haar wereldpremière in 2015 in Seattle en brak daar alle verkooprecords. Sinds 2017 is de musical te zien op Broadway; die productie ontving zeven nominaties voor de Tony Awards. Begin 2019 beleefde de productie de Europese première op West End en werd bekroond met een Laurence Olivier Award voor beste musical.

Come From Away in Heerlen:
8 feb – 18 feb 2022
PARKSTAD LIMBURG THEATERS
HEERLEN

31 mei – 6 jun 2022
PARKSTAD LIMBURG THEATERS
HEERLEN

‘Voor meer informatie klik HIER.

Meer informatie op social media:
Facebook
Instagram

FRONT ROW BY MEDIALANE
Kom alles te weten over de Nederlandse musical Come From Away. Cast en creatives nemen je in de podcast mee achter de schermen.

Front Row richt zich op de liefhebbers van theater, media en entertainment. De podcast biedt een inkijk in de achtergronden van nieuwe voorstellingen en tv-programma’s van MediaLane. Regisseurs, acteurs, musici en programmamakers vertellen in Front Row over hun werkwijze, inspiratiebronnen en drijfveren. Onder leiding van Ronald Ockhuysen, voormalig hoofdredacteur van Het Parool, nemen zij de luisteraar mee achter de schermen van de shows.

Front Row is te beluisteren op: Spotify, Apple Podcasts, Stitcher en Amazon Music.

Klik HIER voor de postcast.

 

Meer informatie

Contactgegevens

Theater Heerlen

Burgemeester van Grunsvenplein 145
Heerlen


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed