Chooncert – Benefietconcert voor Tanzania

Terug Google Maps

Op 23 september om 15.00 uur vindt in De Oranjerie in Roermond Het Remunjs Chooncert plaats. Dat is een benefietconcert met regionale artiesten waarvan de opbrengst wordt besteed aan het opknappen van een school in Tanzania.

Het programma bevat veel bekende namen. Zo doen tenor Ben Heijnen, sopraan Amber Nelissen (de duivel uit de laatste Schinderhannes), Popkoor Escolum en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor mee. Ook treden onder meer op de mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, marimbist Jens Wilms, Jazz Group Grouchy Collective, Pega Loca en meidentrio JEM.

Doel van Het Remunjs Chooncert is het ophalen van een bedrag van vierduizend euro, vertelt initiatiefnemer John Gerits. De dirigent en gepensioneerde muziekdocent bezocht in 2016 Tanzania. Hij werd geraakt door het gebrekkige sanitair op een school in Singe. Met dit benefietconcert wil hij daar zorgen voor nieuwe wc’s. Het Remunjs Chooncert wordt onder meer gesponsord door Theaterhotel De Oranjerie en diverse organisaties en bedrijven.

Kaarten kosten 11,50 euro (Jongeren met een CJP betalen 8,50 euro, kinderen jonger dan 16 jaar 5 euro). Meer informatie over Het Remunjs Chooncert is te vinden op www.chooncert.nl en www.roermonds-mannenkoor.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Oranjerie

Kloosterwandplein 12-16
6041 JA Roermond

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed