Winterfestival Holy Moly

Terug Google Maps

Zuid-Limburg is de Kerstregio bij uitstek dankzij grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, Wèntjerdruim Sittard en de aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt. Vanaf 2017 kan daar een nieuw uniek winter event aan worden toegevoegd, te weten Holy Moly Heerlen van 7 december t/m 7 januari 2018 in het centrum van Heerlen.

HOLY MOLY! EEN ONDERSCHEIDEND WINTERFESTIVAL
Heerlen wordt steeds meer gepositioneerd als een echte Zuid-Limburgse Urban stad. Met onder andere de succesvolle Heerlense Murals en evenementen als IBE, komt er nu ook een Urban winterfestival genaamd Holy Moly Heerlen. Wat Holy Moly gaat presenteren in Heerlen is nog niet eerder vertoond. Geen middelmatigheid, geen slap aftreksel van eerdere successen, geen lullige kerstboom op een plein. Dit winterfestival biedt een nieuwe en unieke happening! De bezoeker moet uiteindelijk reageren met “Holy Moly!” oftewel: dit is ongelooflijk!

3-Areas
Holy Moly Heerlen kent van 7 december t/m 7 januari drie gebieden:

  1. Urban Container City (15 dec – 1 jan): De Bongerd in het centrum van Heerlen wordt aangekleed met zeecontainers. Deze worden multifunctioneel ingericht en ingezet voor meerdere activiteiten.
  2. Iba Winter Park Urbana (7 dec – 7 jan): Aan de rand van het Pancratiusplein worden Nordic Tipi’s geplaatst. Deze typisch Scandinavische tenten worden ingericht met tafels, banken, stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting. Geschikt voor diverse activiteiten. Men kan er een potje schaken, borrelen met vrienden en collega’s, aan het kampvuur zitten met je gitaar…
  3. Winter Wheels ’n Bites (15 dec – 1 jan): Een rollend Food Fest met kokende wagens en smikkeltruukskes. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks en creatieve stands wordt de Heerlense Promenade omgetoverd tot een openluchtrestaurant.

Naast de programma’s in de 3-areas zijn er meerdere activiteiten in Holy Moly Heerlen zoals muziek optredens, kinderactiviteiten en theater. Meer informatie over de activiteiten binnen de 3-areas zijn te vinden op www.holymolyheerlen.nl.

Opening Urban Container City door CHEF’SPECIAL op vrijdag 15 december
Chef’Special verzorgt op vrijdag 15 december de aftrap van de eerste editie van winterfestival Holy Moly! in Heerlen. De populaire band, bekend van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’ geeft een gratis toegankelijk concert op de Bongerd. Twee weken later, tijdens New Year’s Eve, zal een reeks top-dj’s waaronder Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve het festival spectaculair afsluiten.

Kom naar Holy Moly Heerlen
Holy Moly! ​nodigt iedereen uit voor ‘het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen’. Dagelijks van 7 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Meer informatie over Holy Moly Heerlen en het volledige programma is te vinden op www.holymolyheerlen.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bongerd
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed