Centerpocket

Google Maps

CenterpocketMenig inwoner van Sittard en omgeving zal ooit wel eens binnen zijn geweest bij Centerpocket. Inmiddels al 25 jaar een begrip in Sittard en omstreken.

Ooit begonnen als een van grootste snooker en poolbiljartcentra van Nederland ( 30 tafels!), nu uitgegroeid tot een leisurecentrum. Met nieuw in het aanbod, 4 prachtige bowlingbanen.

Centerpocket groepbijbaanLeisure
Met leisure wordt bedoeld dat er meerdere activiteiten onder een dak te vinden zijn. Zodat de gasten zich langere tijd kunnen vermaken. De nieuwe trend in Nederland.  Mensen willen niet na een uurtje alweer buiten staan, maar liefst de hele middag/avond vermaakt worden.

Zo zijn er ook combinatie-deals mogelijk tegen aantrekkelijke prijzen.

Eerst bowlen en daarna poolen of snookeren en misschien nog wat darten. Want dat behoort allemaal tot de mogelijkheden : bowling, snooker, pool en darts. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes.

De 4 bowlingbanen hebben een open karakter en zijn onderdeel van de hele zaal. Zodat je niet in een afgesloten ruimte staat te bowlen.

Centerpocket kinderfeestjeKinderfeestjes
Elke woensdag, vrijdag en weekend zijn er kinderfeestjes. Met de speciale kinderhekjes is  het voor ieder kind leuk om te bowlen. Ook voor de kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen, zie website www.centerpocket.nl

Voor € 4,50 per kind ! is er al een arrangement.

Centerpocket is gelegen aan de Rijksweg Noord 26 in het centrum van Sittard.
Tussen Fitworld en Hendriks mode.

Parkeren is mogelijk onder het gebouw in de parkeergarage.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Centerpocket

Rijksweg Noord 26
Sittard

Tel.: 046-4510130
E-mail.: info@centerpocket.nl

www.centerpocket.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed