Online Sintcadeaus voor haar

Terug Google Maps

Verras jouw vriendin, vrouw of moeder met het leukste persoonlijke cadeau. Ga daarvoor naar online Sintcadeaus voor haar.

In november arriveert Sinterklaas weer in ons land. De gezelligste periode van het jaar breekt dan weer aan. Limburg is de place to be voor de leukste Sinterklaas- en kerstactiviteiten! November is ook de tijd van de Sinterklaasintochten. Zo komt de Goedheiligman in Maastricht op zondag 19 november aan.

In Weert wordt Sint Nicolaas op zondag 19 november om 14.00 uur aan de Werthaboulevard verwacht.

Warme Wintersfeer, mooie kerstcadeautjes, héérlijke Glühwein en Chocomel, typisch hapje eten en vooral veel gezelligheid! Dat vindt u terug van vrijdag 1 december tot en met maandag 1 januari 2018 op de kerstmarkt van Magisch Maastricht op het Vrijthof.

Stichting “De Rotswoning” opent de cultuurhistorische grot en rotswoningen op 2e kerstdag 26 december 2017 voor het publiek. De grot herbergt onder meer de historische schuilkapel. Deze dateert vanuit de Franse overheersing en heeft evenals de rotswoningen de status van Rijksmonument. Beiden zijn de eerste ondergrondse monumenten van Nederland.

De Sittardse binnenstad wordt van 16 december tot en met 8 januari 2018 weer omgetoverd tot een intieme winterstad. Wèntjerdruim is een winterse droomwereld, met een sfeervol verlichte Markt en een binnenstad gevuld met een bijzonder aantrekkelijk palet aan horecagelegenheden en unieke winkels afgewisseld met bekende nationale en internationale ketens, allemaal aangekleed in een feestelijke wintersfeer.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed