Borrelen voor het goede doel bij Beej Benders

Terug Google Maps

Op vrijdag 22 december organiseren studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het evenement FreshMass bij Beej Benders. Zij zetten zich middels het evenement in voor het lokale doel VieAmi, onderdeel van het VieCuri medisch centrum Venlo. 

FreshMass richt zich op vers & lokaal in de breedste zin. Het evenement is dé aftrap van de feestperiode die volgt en richt zich op studenten en jongvolwassenen in de omgeving van Venlo. Door deelname aan het evenement zetten de bezoekers zich moeiteloos in voor het goede doel.

Lokaal staat centraal
Geert Benders, opdrachtgever en tevens eigenaar van Beej Benders, werkt samen met de studenten om dit evenement te realiseren. Lokaal staat daarbij centraal binnen Freshmass. Binnen het evenement wordt op diverse gebieden samengewerkt met lokale ondernemers. Zo vindt het evenement plaats bij de lokale versmarkt van Venlo Beej Benders, waarbij lokale ondernemers hun rol vervullen binnen de hapjes en drankjes. FreshMass steunt het lokale doel VieAmi, dat onderdeel is van het VieCuri medisch centrum Venlo. Middels FreshMass wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van een belevingstuin voor oncologische patiënten. Hiernaast  leveren lokale sponsors als Poppodium Grenswerk, VVV-Venlo, Plus en Hela gezamenlijk een bijdrage. VieAmi heeft als doel het leven van de ziekenhuispatiënten zo aangenaam mogelijk te maken.

FreshMass
Tijdens het evenement kunnen de bezoekers middels een strippenkaart genieten van de verschillende verse & lokale hapjes, die live zullen worden bereid in de kookstudio van Beej Benders. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals pubquizes, een bierproeverij, karaoke en een mini RGB-disco in samenwerking met Poppodium Grenswerk. Hiernaast zullen DJ’s zorgen voor leuke muziek op het evenement.

Voor meer informatie of de ticketverkoop ga naar: www.facebook.com/freshmass  of mail naar: freshmassinfo@gmail.com

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Beej Benders


Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed