Bokkerieje: fietsen voor een goed doel!

Google Maps
Share

Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste fietsevenement van Belgisch- en Nederlands  Limburg. De 30ste editie van Bokkerieje zal op 30 mei 2021 plaatsvinden.

Proef van de gezellige sfeer, van de natuur en de buitenlucht. Wist u dat uw deelnamebedrag GEHEEL TEN GOEDE KOMT aan de diverse Goede Doelen? En het leuke is dat u dit jaar zelf beslist welk Goed Doel uw 4 euro in ontvangst mag nemen. Bij inschrijving kunt u dit namelijk zelf aangeven! Goed geregeld toch?

Bovendien is er veel nieuws onder de zon. Wij heten twee nieuwe Bokkenstallen welkom: Ohé en Laak en Kessenich. Daarnaast wordt er dit jaar een waanzinnige lounge corner ingericht op de markt in Maaseik. Dus ook voor de jeugd is het goed toeven. De fietsroutes zijn vernieuwd! Houd onze facebookpagina en de website goed in de gaten.

Tijdens de bijzondere en bewegwijzerde fietstochten ontdekt u de mooiste dorpjes,  wetenswaardigheden, monumenten en een prachtig natuurlandschap, terwijl u fietst in het spoor van de befaamde Bokkenrijders. U heeft volop keuze uit de verschillende fietsroutes die aangeboden worden. Bovendien staan langs de routes gezellige Bokkenstallen opgesteld waar u zich kunt inschrijven of waar u even kunt uitblazen. Natuurlijk staat een verkoelend streekbiertje of een plaatselijk gerecht voor u klaar. En… de muzikale omlijsting zorgt voor de rest.

Meer info…

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed