Bioblitz Nachtdieren Expeditie

Google Maps

GaiaZOO vindt het belangrijk om aandacht te vestigen op de natuur om ons heen. Wist je dat ook in het donker allerlei nachtdieren buiten de dierverblijven van de dierentuin vliegen, kruipen en scharrelen? Vleermuizen, nachtvlinders, muizen, uilen….

Onder leiding van experts gaan we ze deze avond opzoeken en leer je van alles over hun verborgen bestaan! We beginnen met een presentatie over een bijzonder en mysterieus nachtdier! Tijdens de BioBlitz Nachtdieren Expeditie op 23 augustus en ervaar je hoe bijzonder onze aarde is wanneer de avond is gevallen.

Wanneer: 23 augustus 2019
Tijdstip: van 19.45 tot 23.00 uur
Start: Hof van Gaia

Wat zou er ’s avonds gebeuren in een dierentuin? Als het duister intreedt, waan je je tijdens deze bijzondere Nachtdieren Expeditie in een mystieke omgeving! Op expeditie in het donkere dierenpark vertellen experts je alles over vleermuizen en nachtvlinders, ontdekken we welke muizen er door de ZOO scharrelen, leer je van alles over uilen en zie je een echte korenwolf. Wie weet ontdekken we ook wel een zeldzame eikelmuis! Dit nachtelijk avontuur zal je niet snel vergeten!

Na afloop genieten we in de ZOO van een versnapering en kunnen we kijken of er nog nieuwe nachtvlinders ‘wakker’ zijn geworden.

Tip: neem je zaklamp mee om beter je weg te vinden en nóg meer dieren te kunnen ontdekken.

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Hof van Gaia

Brughofweg 25
Kerkrade

www.gaiazoo.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed