Bevrijdingsfestival Limburg

Google Maps

PrintHet Bevrijdingsfestival Limburg op zondag 5 mei is meer dan muziek alleen. Zo is er het Plein van de Vrijheid op het Munsterplein waar het bruist met allerlei activiteiten. Hoofdact dit jaar is My Baby.

De Sena Performers Stage biedt ook dit jaar wederom een podium aan zeven talentvolle acts uit Limburg tijdens het festival en is dit jaar te vinden op de markt van Roermond.

De markt en zijn muzikale programma zal op deze manier bestaan uit grote (inter)nationale acts en up and coming muzikale talenten uit de eigen provincie. Zo zullen o.a. Nu of Nooit 2018 winnaar Mt. Atlas, Blackbird en aanstormend singer-songwriter Elle Hollis optreden en sluit DJ Admin de Sena Performers Stage af.

Met de Sena Performers Stages creëert Sena – de rechtenorganisatie voor artiesten en producenten – tijdens de Bevrijdingsfestivals op 5 mei een podium voor regionaal, aanstormend muziektalent. Op maar liefst veertien plaatsen in Nederland krijgen jonge artiesten een kans om zich te presenteren aan het grote publiek. De podia zijn onderdeel van een actief sociaal-cultureel beleid waarbij Sena zich in samenwerking met regionale poppodia en organisaties al jaren inzet voor jong, regionaal talent.

Line up
13:40 – 14:15      Chasner
15:20 – 15:55      A minor problem
17:15 – 17:50      Coolboxer
18:50 – 19:30      Elle Hollis
20:30 – 21:10      Blackbird
22:05 – 22:35      Mt. Atlas
23:40 – 00:00      DJ Admin

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Munsterplein
Roermond

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed