Bevrijdingsfeest 2018 Oorlogsmuseum Eyewitness

Terug Google Maps

Op zondag 2 september 2018 wordt in Oorlogsmuseum Eyewitness te Beek  van 10.00 tot 17.00 het jaarlijkse bevrijdingsfeest gehouden! Een evenement ter herinnering aan de bevrijding van een groot deel van Zuid-Limburg in september 1944. Na meer dan vier jaar bezetting was in dit deel van Nederland de Tweede Wereldoorlog voorbij!

Directeur van een oorlogsmuseum!
Kinderen kunnen in het kantoor van de directeur van Oorlogsmuseum Eyewitness plaatsnemen als ware zij zelf de directeur van een oorlogsmuseum! Een fotograaf zal hier een mooie foto van nemen die direct wordt afgedrukt en kan worden meegenomen. Deze leuke actie is bij het entreekaartje voor kinderen inbegrepen!

In de feestelijke sfeer van de bevrijding zullen veel Amerikaanse legervoertuigen rond het museum tentoongesteld worden en zullen re-enactors de bevrijding doen herbeleven. Daarnaast zullen voor de eerste keer ook enkele bijzondere voertuigen van de Duitse Wehrmacht te zien zijn!

Entreekaarten (voorverkoop)
Volwassenen: €8,-. Toegang tot het evenement en het museum.  Incl. een kop koffie/thee  en een stuk vlaai!

Kinderen (4 t/m 12 jaar): €8,-. Toegang tot het evenement en het museum.  Incl. een glas fris en een zakje chips en incl. het maken van de foto ‘directeur van een oorlogsmuseum’!

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via: https://www.tickli.nl/tickets/bevrijdingsfeest-2018-oorlogsmuseum-eyewitness

Indien nog beschikbaar kosten beide entreekaarten €9,- p.p. aan de kassa tijdens het evenement.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Oorlogsmuseum Eyewitness

Maastrichterlaan 45
6191 AB Beek

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed