Ben Bizzie beweegt de hele zomer in Meijel

Terug Google Maps

Ook in de zomer sport Ben Bizzie lekker door en kunnen de kinderen meedoen. Op donderdag 19 juli organiseert Ben Bizzie de eerste Ben Bizzie Sportdag. Een middag vol spellen waar de kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten.

Vakantiesport
De zomervakantie staat voor de deur, maar dat betekent niet dat de kinderen hoeven stil te zitten. Als beweegmaatje voor alle kinderen in Meijel zorgt Ben Bizzie ook in de zomer voor een speciaal programma vol leuke activiteiten. Bekijk het hele programma op www.benbizziemeijel.nl.

Ben Bizzie sportdag
Op donderdag 19 juli wordt de eerste Ben Bizzie Sportdag georganiseerd. Ben Bizzie wil natuurlijk dat zoveel mogelijk kinderen meedoen. Meld je daarom snel aan en doe mee. De hele dag staat in het teken van sporten en leuke spellen. De kinderen kunnen kennis maken met verschillende sporten, zoals voetbal, trefbal en knotshockey. Ga dus snel naar www.benbizziemeijel.nl en geef je op. Dit kan tot woensdag 11 juli. Kijk mee hoe de beweegcoaches zich klaarmaken voor de Ben Bizzie Sportdag.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed