Beluga Mansion

Google Maps
Share

Beluga Mansion ligt aan de rand van het stadspark van Maastricht en biedt 2 luxe suites met een volledig uitgeruste keuken en een eigen balkon. Het heeft ook fitness- en saunafaciliteiten. Gasten kunnen hier gratis parkeren.

De suites zijn ingericht met moderne meubels, designverlichting en een helder kleurenpalet. Ze zijn voorzien van gratis WiFi, een Nespresso-koffiemachine, een iPod-dock en een satelliet-tv. U kunt profiteren van totale privacy, met name wanneer er slechts 1 suite geboekt is en u het herenhuis voor u alleen heeft.

Het herenhuis beschikt over een terras met een hot tub en de fitnessruimte is uitgerust met cardioapparatuur en gewichten.

Het Coffee Lovers-café serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijt. Gasten kunnen ook in het herenhuis zelf gebruikmaken van een ontbijtoptie. Er zijn diverse restaurants gevestigd in het historische centrum van Maastricht, op 450 meter van het Beluga Mansion gelegen.

Het levendige Vrijthof bevindt zich op 10 minuten lopen van het hotel. Het station van Maastricht ligt op 1,4 kilometer.

Meer informatie en reserveren

Meer informatie

Contactgegevens

Beluga Mansion

Prins Hessen Casselstraat 2
6211 JZ Maastricht


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed