Beleeffietsdag 2018

Terug Google Maps

Op de fiets genieten van prachtige natuur en pittoreske dorpjes in Het Smalste Stukje Nederland en de regio Maaseik?

Dat kan op zondag 23 september van 10.00 tot 15.00 uur tijdens de derde editie van de Beleeffietsdag. Voor deze gezellige fietstocht zijn vier routes van tussen de 30 en 50 km uitgestippeld die u naar de mooiste plekjes in onze regio brengen. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis.

Op diverse locaties op de route valt iets te beleven. Zo is het mogelijk een kort bezoek te brengen aan de Abdij Lilbosch en komt u meer te weten over de meest westelijke punt van Duitsland. U leert iets over de historie en op enkele plekken herleven verhalen en legendes van vroeger.

In Het Smalste Stukje Nederland gaan natuur, recreatie en cultuur hand in hand. Een bijzonder stukje Nederland op een breedte van slechts 4,8 kilometer. De verschillende kleine en grote kernen hebben stuk voor stuk een rijke historie en worden omringd door mooie landschappen. In de gezellige kernen kunt u lekker winkelen of proeven van het Bourgondische leven. Ideale plekken om even bij te komen van een mooie wandeling of fietstocht. Met Maaseik, Maastricht en Aken op steenworp afstand, is de veelzijdigheid compleet.

Kom en beleef Het Smalste Stukje Nederland!

De startlocaties tijdens de Beleeffietsdag 2018 zijn:

  • ’t Elfde Gebod, Plats 11, Echt
  • ’t Maashuuske, Illikhoven 14B, Illikhoven
  • Markt Maaseik (België)

 

Meer informatie vindt u op  www.hetsmalstestukjenederland.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Gemeente Echt-Susteren

Nieuwe Markt 55
6101 CV Echt

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed