Beleef de Groote Heide

Google Maps

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd. Zo vindt op woensdagmiddag 28 augustus om 14.30 uur een leuke kinderactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar plaats.

De activiteit start vanaf Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo en zal circa 1,5 uur duren. Deelname is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van een lange broek. Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/agenda.

Kinderen zetten hun zintuigen aan het werk: ze gaan ruiken, horen, voelen, proeven en kijken. De natuur kun je op vele manieren beleven. Vaak blijft het bij een simpele wandeling waarbij er vooral gekeken en geluisterd wordt. Ook op andere manieren kan de natuur beleefd worden. Hoe smaakt dat ene plantje of wat valt er te ruiken aan die plant. De Groote Heide gidsen laten kinderen deze middag zelf de natuur beleven door hun zintuigen te prikkelen. Een echte aanrader voor kinderen die graag buiten zijn.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Edmond Staal

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Infocentrum Groote Heide

Hinsbeckerweg 55
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed