Bedank jouw kerstheld met persoonlijke kerstwens op Coca-Cola kersttruck

Terug Google Maps

Voor veel kerstliefhebbers begint Kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. De kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Vanaf vandaag rijdt de truck door het land. De kerstman, zijn kerstelfjes én de kersttruck brengen ook een bezoek aan Maastricht. Bedank jouw kerstheld door een persoonlijke kerstwens via een groot LED scherm op de kersttruck te laten vertonen. De kersttruck is te vinden op het Vrijthof in Maastricht op dinsdag 12 en zondag 24 december. 

Dit jaar kun je een persoonlijke kerstwens op de magische kersttruck laten verschijnen.

Bedank jouw kerstheld
Coca-Cola geeft deze kerst iedereen de mogelijkheid om zijn of haar kerstheld te bedanken. Want december is een feestmaand, maar ook een periode waarin veel mensen een stapje extra zetten voor een ander. Heb jij ook iemand die je graag wilt bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar? Dit jaar kun je jouw persoonlijke kerstwens op de kersttruck tonen. Het grote LED scherm zorgt voor een spectaculair beeld en natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw bedankmoment wordt vastgelegd om aan jouw held van 2017 te geven!

Bedanken kan ook digitaal
Geen tijd om de Coca-Cola kersttruck te bezoeken? Geen probleem. Via de website cocacola.nl/bedankt kan iedereen zijn kerstheld bedanken. De Coca-Cola kersttruck inclusief persoonlijk boodschap rijdt dan gewoon door je beeldscherm! Van drukke moeders die alle kerstboodschappen doen tot artsen die tijdens de feestdagen doorwerken. Er is altijd wel een reden om een dierbare te bedanken, alleen al omdat hij of zij er is.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Vrijthof
Maastricht
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed