Bastion Deluxe Hotel Maastricht

Google Maps
Share

bastionDe ligging van het hotel is zeer gunstig voor een verblijf in het centrum van Maastricht. Op uw kamer ligt een map met onder andere toeristische informatie die u op weg helpt bij een verkenning van deze stad met zijn rijke historie.

Het Bastion Deluxe Hotel Maastricht heeft 4 sterren en 123 kamers die daar, samen met de uitgebreide service van het hotel, uitdrukking aan geven. De kamers zijn voorzien van een badkamer met ligbad, een zitje met twee fauteuils, een televisie, een telefoon, een kluis, wekkerradio, bureau, modem-aansluiting, koffie- en theemogelijkheden en een minibar.

Het grote scala aan diensten zal uw verblijf zeer aangenaam maken. Zo kunt u de gezelligheid opzoeken in de bar waar u van 12:00 tot 01:00 uur een hapje en een drankje kunt nemen en waar iedere woensdag een film- of voetbalavond wordt georganiseerd. Wanneer u meer behoefte heeft aan rust in een sociale omgeving, kunt u terecht in de ruime lounge met bibliotheek. Het hotel beschikt ook over een fitness ruimte.

Meer informatie en reserveren

[booking_pluginbox id=”15228″]

Meer informatie

Contactgegevens

Bastion Deluxe Hotel Maastricht ****

Boschstraat 27
6211 AS Maastricht


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed