Avonturentocht Het Boeiendste Bos

Terug Google Maps

Kom de natuur ontdekken in Nationaal Park De Maasduinen. Speciaal voor kinderen van 6-10 jaar wordt er op vrijdag 20 oktober om 14.30 uur een kinderactiviteit georganiseerd. Deze start bij Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2 in Wellerlooi. De activiteit is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan kleding en schoenen die vies mogen worden. Ouders mogen ook mee.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Op avontuur
Lekker met de kinderen naar buiten tijdens deze herfst? Kom dan de leuke avonturentocht Het Boeiendste Bos beleven. Het is een 2,7 km lange wandeling die ongeveer 2 uur duurt. De route loopt door een mooi stukje van Landgoed de Hamert, onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen. Op de routekaart die de kinderen onder begeleiding zelf kunnen volgen, staan punten aangegeven waar een leuke ‘boeiende’ activiteit in de natuur te doen is zoals ´een wonderlijke woning bouwen´ en ´de koning kiezen´. Alles wat daarvoor nodig is, is in de natuur aanwezig. Bij hoge uitzondering vindt deze activiteit plaats onder begeleiding van Maasduinengidsen. Dat maakt de route extra leuk!

Bij hoge uitzondering wordt deze activiteit voor de deelnemende kinderen gratis aangeboden. Buiten deze activiteit is Het Boeiendste Bos verkrijgbaar bij Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer voor €1,50 en kunnen gezinnen zelf op avontuur.

Meer informatie: www.np-demaasduinen.nl.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer

Twistedenerweg 2
Wellerlooi

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed