Vollemaanwandeling ‘Special’

Terug Google Maps

Op zaterdag 31 maart is er een Vollemaanwandeling ‘Special’. Dan kan je niet alleen genieten van een sfeervolle wandeling in het donker maar ook van spannende peelverhalen! De excursie start bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Bijzondere beleving in het donker
Wandelen met vollemaan is bijzonder. Als de maan haar zilverwitte licht schijnt krijgen bomen een schaduw, water een speelse schittering en het landschap een magisch tintje. Donker is niet donker meer! Wellicht is een beetje lef wel handig als je met vollemaan door De Groote Peel gaat wandelen. Maar wie niet bang is voor Dwaallichten, Witte Wieven of Dolende Ridders – die hun uiterste best doen om je de diepte in te lokken – zal zeker genieten van de unieke sfeer van het Peellandschap badend in het zilverwitte licht. Bovendien loopt een Peelgids van Staatsbosbeheer mee. Hij zorgt voor een veilige route en zal je vertrouwd maken met de geluiden van de nacht.

Vollemaanwandeling ‘Special’
Een Vollemaanwandeling is bijzonder en ook een beetje spannend. Toch kan het nog spannender! Zo is er op zaterdag 31 maart een Vollemaanwandeling ‘Special’ waarbij je kan genieten van een sfeervolle wandeling én van spannende Peelverhalen. Die verhalen worden verteld door de vertellers van Vertelclub Verve. Je komt ze onderweg tegen tijdens de wandeling. Na afloop is er een warm drankje en brandt de vuurkorf. Een avond om nooit te vergeten.

De Vollemaanwandeling ‘Special’ is op zaterdag 31 maart. Je kunt kiezen uit verschillende starttijden: 19.30 – 19.40 – 19.50 – 20.00 en 20.10 uur. Per tijdstip max. 15 deelnemers. Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 per kind (vanaf 9 jaar).  Reserveren kan online via: www.staatsbosbeheer.nl/verhalenvertellersdepelen. De route is 2 km lang, duurt 2 uur (inclusief verhalen) en de activiteit is geschikt volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Zaklampen zijn overbodig.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum de Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed