Aod òp Nuj

Terug Google Maps

Het is op 10 november weer tijd voor het allereerste evenement in het carnavalsseizoen in Limburg, Aod òp Nuj in Heerlen. Aod òp Nuj is een van de grootste evenementen in de regio Parkstad met 7.500 feestvierders die allemaal niet kunnen wachten om samen het nieuw carnavalsseizoen 2018-2019 in te luiden. Dit jaar is het de 12e editie van Aod òp Nuj, die zal vallen op een zaterdag. Alle reden om extra uit te pakken en een geweldige Aod òp Nuj te vieren!  Gratis toegang.

Aod òp Nuj, wat is ‘oud’?
Net als vorig jaar is Aod òp Nuj ook dit jaar weer op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen-centrum. Er is veel ruimte op dit mooie evenementenplein. Met ons Aod òp Nuj-paviljoen zorgen we voor veel sfeer en goede voorzieningen voor de gasten en de artiesten. De entree blijft zoals altijd voor iedereen gratis. De organisatie verzorgt wederom een verwarmd terras, voldoende eet- en drinkvoorzieningen.
Ook dit jaar werken weer meer dan 100 vrijwilligers uit Heerlen en Parkstad voor en achter de schermen om er een mooi evenement van te maken. En net als alle vorige edities zijn wij onze sponsoren en partners erg dankbaar voor hun vertrouwen in Aod òp Nuj, waarvan sommigen al 11 edities lang. De Blauw Sjuut ‘vaart’ vlak voor het aftellen naar 0:00u het plein op. Een mooie traditie waar we geen afscheid van nemen.

Aod òp Nuj, wat is nieuw?
Om te beginnen is Aod òp Nuj deze keer op een zaterdag. De organisatie verwacht dat het daarom extra druk en gezellig wordt.
De presentatie is ook dit jaar weer in handen van duo Lonneke Leenen en Rob Dijcks. Zij presenteren wederom een fantastisch programma. We kunnen nog niet alle namen verklappen, maar artiesten uit heel Limburg willen graag optreden op het eerste grote carnavalsevenement in de provincie. Enkele namen om er alvast een beetje in te komen:Demi Sec, Fiorenze, Big Benny – Miserabel – Marleen Rutten – Kartoesj en Spik & Span.

Kun je niet wachten tot 10 november? Ga dan naar de speciaal samengestelde Aod òp Nuj Spotify lijst met de carnavalskrakers van de artiesten die je bij Aod òp Nuj kunt verwachten.

Houd voor de onthulling van de overige artiesten de Facebook, Website en Spotify lijst van Aod òp Nuj in de gaten.

Praktische zaken
Aod òp Nuj opent op vrijdag 10 november om 18.11 uur het plein en niet veel later  begint Aod òp Nuj opent op zaterdag 10 november om 18.11 uur het plein en niet veel later begint het programma. Het programma eindigt om 01.00 uur, waarna in Café d’r Klinge de afterparty los zal barsten!
Vanaf het trein- en busstation Heerlen-centrum is het nog geen 5 minuten lopen naar het plein. In de directe omgeving van het Burgemeester van Grunsvenplein liggen meerdere parkeergarages en fietsenstalling.
Actuele informatie over Aod òp Nuj en het programma vindt u op www.aodopnuj.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Pancratiusplein
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed