Amuse Tocht Sittard

Terug Google Maps

De Sittardse binnenstad staat deze winter weer helemaal in het teken van Wèntjerdruim (15 dec. t/m 7 jan.) en van de Amuse Tocht Sittard (8 dec. t/m 7 jan.).

De Amuse Tocht Sittard bestaande uit twee heerlijke wandelingen in het centrum van Sittard met culinaire hapjes, staan garant voor nog meer Wèntjerdruim plezier! Tijdens de Amuse tocht wandelt u door de historische binnenstad en langs meerdere bijzondere plekjes. Onderweg zullen de deelnemende horecagelegenheden elke gast verwennen met speciale winter amuses. Met wie onderneemt ú dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 8 december en 7 januari?

Ontdek al wandelend een winterse droomwereld met een sfeervol verlichte markt en binnenstad. Fraai versierde gevels, winterbomen, de romantiek van de ijsbaan; u vindt ze (vanaf 15 december) allemaal op beide Amuse Tocht Sittard routes. Het historische marktplein van Sittard wordt omgetoverd tot een schitterende Kerstmarkt met o.a. een grote versierde Kerstboom en aanbod van winterse lekkernijen. Op het Sittardse Kerkplein kunt u o.a. genieten van liveoptredens en een levende Kerststal. Laat u verrassen door talloze bezienswaardigheden en de culinaire rijkdommen die de binnenstad u in deze periode te bieden heeft. De Amuse Tocht Sittard begeleidt u langs vele interessante en mooie plekjes, zoals de stadswallen en het stadspark.

Geniet nu van uw Amuse Tocht Sittard
De prijs van de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 9,95 per persoon. Hiervoor ontvangt u een routekaart met uitgebreide toelichting over de bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt. Bij de routebeschrijving ontvangt u 4 coupons voor de amuses bij de deelnemende horecagelegenheden:

Route A Start: Kloosterhotel MERICI (Oude Markt 25)
Van 8 dec. t/m 7 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).
(m.u.v. maandagen, 25 & 26 december en 1 januari)

    • Kloosterhotel MERICI
  • De Vief Heringe
  • De Limbourg
  • Kafee de Kup

Route B Start: Café Schtad Zitterd (Markt 25)
Van 8 dec. t/m 7 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).

(m.u.v. 25 december en 1 januari.)

  • Café Schtad Zitterd
  • Kloosterhotel MERICI
  • Café Dwaesj
  • Cafe Ich en Dich

Bestel nu uw Amuse Tocht Sittard kaarten
U kunt de Amuse Tocht Sittard wandeling zonder reservering dagelijks lopen vanaf 8 december tot en met 7 januari tussen 14.00 en 20.00 uur. Route A niet te lopen op maandag. Op 25 en 26 december en 1 januari is het helaas niet mogelijk om de Sittardse Amuse Tocht te lopen.

De tocht is vanaf heden van maandag t/m zaterdag te koop bij de VVV Limburg Winkel aan de Rosmolenstraat 2 te Sittard, bij de overige VVV Limburg Winkels of via Ticketshop Limburg www.tickli.nl. Ook bij Kloosterhotel MERICI (Oude Markt 25 Sittard) kunt u terecht voor Amuse Tocht kaarten. Voor meer informatie kunt u bellen met 0900-555 9798 (€ 1,- p.g.) of e-mailen naar info@vvvzuidlimburg.nl.

Bestellen via Tickli.nl
Koopt u uw Sittardse Amuse Tocht kaartjes online via Tickli.nl, dan ontvangt u na betaling een E-voucher in uw mailbox. Deze E-voucher kunt u ruilen voor de Sittardse Amuse Tocht kaart(en) bij de VVV Limburg Winkel Sittard (Rosmolenstraat 2). Op zondag is de Limburg Winkel gesloten en kan de E-voucher niet verzilverd worden. De Amuse Tocht Sittard kaarten zijn vervolgens geldig van 8 december t/m 7 januari 2018.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed