Amstel Gold Race Xperience

Google Maps
Share

amstel gold raceAmstel Gold Race Xperience is hét ontmoetingspunt voor alle wielerliefhebbers van Nederland. Beleef die bijzondere sfeer 365 dagen per jaar. Zowel de tourfietser als de recreant, maar ook de nieuwsgierige passant kan hier het Amstel Gold Racegevoel in beeld, geluid, en tekst beleven.

De Klimkoningen van nu en de Heuvelhelden van toen bepalen het gezicht van de inrichting die alle zintuigen zal prikkelen. 

Als je nog geen wielerliefhebber bent, word je het hier! Inspanning en ontspanning gaan samen in een knappe omgeving die voldoet aan ’s wielrijders eisen. Zowel solorijders als pelotons vinden hier de hemel op aarde.

Vergaap je aan de relikwieën uit de mooiste en oudste wielerklassieker van Nederland. Uniek beeldmateriaal, een prachtige bibliotheek vol wielerboeken, een duizelingwekkende maquette van het Limburgs Heuvelland, álle informatie over de Amstel Gold Raceroutes, een wall-of-fame met alle Amstel Gold Race winnaars of herbeleefde meest legendarische races aan de hand van oude filmbeelden.

(zie Google Maps)     Telefoon 
    Openingstijden   Maandag & Dinsdag: 08:00 – 21:00 uur  Woensdag t/m Vrijdag 09:00 – 21:00 uur 
Zaterdag & Zondag: 09:00 – 19:00 uur

Meer informatie

Contactgegevens

Amstel Gold Race Xperience

Plenkertstraat 50
6301 GM Valkenburg aan de Geul

Tel.: +31 (0)43 - 601 82 67
E-mail.: info@AmstelGoldRaceXp.nl

www.amstelgoldracexp.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed