American Drama Group Europe – MONSIEUR IBRAHIM ET LES FLEURS DU CORAN

Google Maps

Met trots presenteren we u een van ’s werelds meest beroemde romans MONSIEUR IBRAHIM ET LES FLEURS DU CORAN van de Belgische schrijven Eric Emmanuel Schmitt.

Een verhaal over de relatie tussen een jonge Joodse tiener en een oude Arabische kruidenier. Het verhaal onderstreept het belang van vriendschap, de betekenis van familie en de schoonheid en decadentie van de altijd inspirerende stad Parijs.

Deze nieuwe toneelbewerking presenteert met dynamiek en humor de kleurrijke wereld van Eric-Emmanuel Schmitt. Een briljant samengestelde musical is een van de belangrijkste verbindende krachten in de productie. Het boek en de voorstelling verkennen vele thema’s die beschouwd worden als de kernwaarden van onze hedendaagse maatschappij: de liefde voor anderen, de betekenis van vriendschap, het belang van respect en tolerantie, onze openheid voor de wereld en de almachtige aanwezigheid van familie-erfgoed.

Deze voorstelling is aangepast aan het buitenlandse publiek. De Franse taal is duidelijk en modern. Het is een dynamische theaterpresentatie, kleurrijk, fysiek, visueel en vol charme.

Vrijdag 20 december te zien in de AINSI: Theaterzaal

Voor tickets en meer informatie klik hier 

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater aan het Vrijthof

Vrijthof 47
6211 LE Maastricht

Tel.: 0433505555
E-mail.: uitbalie@maastricht.nl

https://www.theateraanhetvrijthof.nl/

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed