Alle kinderen naar buiten!

Terug Google Maps

Buiten bezig zijn is gezond, dat weten we allemaal, maar soms heb je even een zetje nodig om dat ook inderdaad te gaan doen. Zeker als het weer niet helemaal optimaal is.

Als je buiten bent, dan zie je pas hoeveel rommel er rondslingert in de natuur. Jammer, hè! Voor ons en voor de natuur.

Op 25 april kunnen kinderen samen met de jeugdgidsen bekijken wat voor leven er in de poel achter het Bezoekerscentrum zit. Er wordt daarbij onder andere gebruik gemaakt van een vergrootglas en een zoekkaart.
Je zult zien dat er veel meer te bekijken is dan alleen maar kikkervisjes. Heb je weleens vlokreeftjes door een vergrootglas gezien? Het wordt een middag voor echte jonge onderzoekers.

De kosten bedragen € 3,50 per kind. Opgeven is noodzakelijk en kan tot en met dinsdag 27 maart via ghl.balieteam@gmail.com of telefonisch tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum Leudal via 0475-497010.

Startlocatie: Bezoekerscentrum  Leudal, Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen

Vanuit het Bezoekerscentrum Leudal wordt in 2018 door de jeugdgidsen van Groen Hart Leudal op de laatste woensdagmiddag in de maand van 14:00 – 16:00 uur een BUITENACTIVITEIT georganiseerd voor kinderen van ca 6 – 11 jaar. Dit betekent: kleren aan die vies mogen worden en naar buiten. Kosten € 3,50 per kind (bij HÉÉL slecht weer is er een alternatief programma).

Overige data in 2018: 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bakhuisje bij Kloosterhof

Sint Elisabethsdreef 5
6081 NS Haelen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed