“All of them have a promise”, een beeldende kunst expositie

Google Maps
Share

All of them have a promise: een expositie met werken van tien internationale beeldend kunstenaars op billboards verspreid door geheel Heerlen. Stichting Greylight Projects organiseert voor de vierde keer een billboard campaign door de hele stad Heerlen.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de verkiezingsborden van de afgelopen verkiezing.
Na de keuze volgt de kunst. Dit unieke project is een ideale mogelijkheid om werk van hedendaagse kunstenaars op een democratische manier te aanschouwen, zeker in deze tijden met alle beperkende maatregelen. De kunstwerken van groot formaat bereiken iedereen die onderweg is.

Wie:
Greylight Projects brengt voor deze expositie in de openbare ruimte van Heerlen tien internationale kunstenaars (uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland) samen. De uitgenodigde kunstenaars zijn gevraagd om hun kunst buiten de reguliere context te tonen op een groot billboard in verspreid door de hele stad.

De deelnemende kunstenaars zijn: Thomas Bernardet (FR), Ellis Driessen (NL), Emile Hermans (NL), Claude Horstmann (DE), Wouter Huis (NL), Joséphine Kaeppelin (FR), Mikail Koçak (BE), Nieke Lemmens (NL), Mehryl Levisse (FR) en Famke Storms (NL)
Wanneer: De expositie All of them have a promise is iedere dag bij daglicht te zien van 27 maart 2021 tot en met 18 april 2021.

Waar: Bekijk de kaart om de locaties te vinden. De kaart staat op de website van Greylight Projects: https://greylightprojects.org

Waarom?
De expositie All of them have a promise maakt deel uit van het programma #mappingheerlen. Het is onze doelstelling om door #mappingheerlen mensen met elkaar en met beeldende kunst in contact te brengen en bruggen te slaan met verschillende partijen en domeinen. De kaart kan ruimte bieden om verschillende initiatieven die in Heerlen plaatsvinden onder de aandacht te brengen. De kaart zal online beschikbaar zijn als website en in een bij gelegenheid te drukken versie.

Het is onze ambitie om de kunst in de openbare ruimte meer zichtbaar te maken en onder de aandacht te brengen en hieraan bij te dragen. Dit willen we doen door het maken van een kaart. Met deze kaart willen we de omgeving verkennen en hier zichtbaar maken wat er in Heerlen reeds aan beeldende kunst in de openbare ruimte is en andere verborgen plekken uit te lichten. We vragen alle kunstenaars die betrokken zijn bij het programma van Greylight Projects om aan #mappingheerlen bij te dragen en hun punten van interesse hieraan toe te voegen.

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed