Alden Biesen Classic

Google Maps

Op zaterdag 29 juni 2019 staat de inmiddels 14e editie van de Alden Biesen Classic op het programma. Een toertocht over de golvende Haspengouwse wegen die bij mooie weersomstandigheden makkelijk de vergelijking met Toscane kunnen doorstaan.

Elke fietser mag rekenen op een uitstekende organisatie met kwalitatieve bevoorradingen (versnaperingen, sportdrank en toiletten voor dames en heren op alle bevoorradingen) en een schitterend parcours dat voor elke deelnemer perspectieven biedt. Op de website van weerman Ruben Weytjens kan je alvast checken of je de zonnebrandolie mag beginnen te zoeken!

Na de zeer positieve ervaringen van de afgelopen twee edities starten we opnieuw aan de voetbalkantine van BILZEN VV op de Zeepstraat in Bilzen. Inschrijven is ook mogelijk op elk van onze bevoorradingen. Met name de bevoorrading te Zepperen aan De Aloysiusschool, Kasteelstraat 53 zal voor inschrijving reeds vanaf 7 u geopend zijn.

Afstanden: 30, 70 (Ladies Classic), 100, 130 en 160 km. Alle deelnemende dames ontvangen alvast 1 gratis consumptie!  

Na afloop kan u genieten van een frisse douche, een hamburger op de grill en een drankje op het buitenterras van de voetbalkantine van Bilzen. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

www.gelosportief.be

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bilzen VV

Zeepstraat
Bilzen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed