Airwish 2018

Terug Google Maps

Tijdens het laatste weekend van augustus (24, 25 en 26 augustus)  is het weer tijd om ernstig zieke en gehandicapte kinderen in Merum de dag van hun leven te bezorgen. Maar niet alleen deze kinderen zijn welkom. Het is een groot gezinsfeest waar voor iedereen wat georganiseerd wordt dus of je nu een beperking hebt of niet, kom allemaal mee feesten.

Airwish is het grootste helikopter evenement van Nederland. Maar behalve helikopters is er nog veel meer te beleven. DJ’s en artiesten, vuurwerk, gave auto’s en motoren, allerlei Disney figuren, springkussens, kinderschminken, brandweer en de wens-ambulance. Alle kinderen mogen mee doen.

Ook het levend tafelvoetbal is er dan weer dus wil je met een team mee doen, laat het ons weten. Hoofdprijs is een gratis rondvlucht voor 6 personen.

Hoofddoel blijft echter het bezorgen van een onvergetelijke dag voor bijzondere kinderen. Let op, alleen de kinderen die uitgeloot zijn worden nog eens extra in de watten gelegd. Gratis helikopter vliegen, varen op de Maasplassen, scheuren in een sportauto of vette trike… Even vergeten dat ze “anders” zijn dus…

Zijn jullie er bij? Steun ons en kom gezellig mee feesten. Door uw uitgaven kunnen wij dit mogelijk maken.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Schuttersweide Sint Anna

Marktstraat 13
6049 BA Merum

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed