Agenda Nieuwe Nor

Google Maps

Helaas, het zit er voorlopig nog niet om jullie weer te ontvangen in onze zaal… Als relatief klein podium is de geldende anderhalve meter maatregel een échte sta in de weg. Er mogen maximaal 28 (zittende) bezoekers in onze zaal en muzikanten en crew kunnen in onze kleine backstage niet voldoende afstand houden.

Omdat we verwachten dat ook na 1 september anderhalve meter afstand de norm blijft, én we in 2021 veel last gaan krijgen door beperkingen i.v.m. de bouw van onze nieuwe grote zaal, hebben we – met pijn in ons hart – moeten besluiten dat er voorlopig, tot de nieuwe zaal klaar is, geen publieksactiviteiten in de NIEUWE NOR kunnen plaatsvinden.

We proberen ons programma als het even kan te verplaatsen naar andere locaties. Zo presenteren we de komende maand i.s.m. Parkstad Limburg Theaters concerten van Jack Poels, Michelle David en The Kik in de Limburgzaal. Helaas zijn we ook genoodzaakt om concerten, en alle dance-activiteiten, af te gelasten*. Al  betekent afgelasten eerder: voor onbepaalde tijd uitstellen. Want we gaan het straks na onze heropening dubbel en dwars goedmaken. Dat beloofd hebbende, staan de komende maanden in het teken van: NIEUWE NOR RELOADING. We’ll be back!

NIEUWE NOR Comin up:

za. 21 nov. 19:00u. Massada [Limburgzaal]
za. 21 nov. 20:00u. ANBU [Oefenbunker]

2021
vr. 22 jan. 20:30u. Buzzard’s Brew [Oefenbunker]
vr. 19 feb. 20:30u. Jennie Lena [poppodium Volt]
za. 06 mrt. 21:00u. Ellen Foley & Band [ECI cultuurfabriek]
vr. 12 mrt. 21:00u. Smoove & Turrell [ECI Cultuurfabriek]
vr. 07 mei. 19:30u. HAEVN [Limburgzaal]
vr. 15 okt. 19:30u. Kraantje Pappie [Limburgzaal]
zo.21 nov. 20:30u. Randy Hansen [Limburgzaal]

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Poppodium Nieuwe Nor

Pancratiusstraat 30
6411 KC Heerlen

www.nieuwenor.nl
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed