Agenda Grenswerk

Google Maps

In Poppodium Grenswerk vindt op zaterdag 15 juni voor het derde jaar op rij Talkin’ About My Generation plaats, het festival dat de Venlose popgeschiedenis in beeld brengt. Vorig jaar speelden acts uit de jaren zeventig op het festival, dit jaar is het de beurt aan de jaren tachtig. Op het festival spelen dit jaar The Revells + Appelation Contrôlée + The Pope’s Wife.

Poppodium Grenswerk is de host van een officiële afterparty van Roze Zaterdag op 29 juni. Deze avond vindt een speciale editie van het NEX-US clubconcept plaats in de zaal van het poppodium. Op het programma staat een line-up van bekende internationale house-dj’s: Miss Kittin (FR), Kim Ann Foxman (US) en live-act Hard Ton (IT). Daarnaast wordt in het café van Grenswerk een grote thematische karaokeshow georganiseerd door het Venlose collectief Meisjes van de Nacht.

Kool & The Gang staat op donderdag 5 september in de Doolhof. De band uit New Jersey is een van de grootste funk/discobands ter wereld. Astronaut André Kuipers komt een dag later naar Tegelen met een nieuwe voorstelling.

Op vrijdag 13 september staat Kovacs weer in Grenswerk. De van oorsprong Baarlose gaf in 2016 ook al een concert in een uitverkocht Grenswerk. In 2015 stond ze ook op Zomerparkfeest. Vorig jaar bracht ze haar tweede album ‘Cheap Smell’ uit.

Op donderdag 17 oktober staat de Britse new wave band Fischer-Z in Grenswerk in Venlo. De band rondom poëet John Watts maakt al decennialang grote impact met scherpe nummers vol creativiteit en muzikaliteit. Het optreden van Fischer-Z is de tweede show van het feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

De hypnotiserende blues/dance-band My Baby staat vrijdag 18 oktober in Grenswerk in Venlo. Het optreden van My Baby is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

De Nijmeegse rockband Navarone staat zaterdag 19 oktober in Grenswerk in Venlo. Het optreden van Navarone is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

Op vrijdag 25 oktober geeft Diggy Dex een concert in Grenswerk. De songwriter/rapper was in 2016 ook al te gast in Grenswerk. Dit concert is onderdeel van het tweede deel van zijn tour genaamd ‘De Karavaan Trekt Door’ tour. Het eerste deel van deze tour verkocht alle zalen in Nederland uit waar ze stonden.

Op vrijdag 22 november staan Bökkers in Grenswerk. Deze band begon ooit als coverband van Normaal en is inmiddels uitgegroeid tot een grote band in het dialect-rock genre. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de TOP2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum Leaven in de Brouweri-je toe aan hun repertoire.

Meer informatie over Poppodium Grenswerk kunt u vinden op www.grenswerk.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Grenswerk

Peperstraat 10
5911 HA Venlo
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed