Agenda Grenswerk

Google Maps

Op vrijdag 15 februari presenteert Baer Traa zijn debuut-EP “Out Of Thin Air” in Grenswerk. Dit concert is een samenwerking tussen Grenswerk en De Maaspoort. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen een 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues.

Op zondag 17 maart 2019 komt de Duitse zanger Heino naar Venlo. In december 2018 viert Heino, een van de grootste en meest succesvolle zangers uit Duitsland, zijn 80ste verjaardag. Dit hoogtepunt wordt gevierd met een afscheidstour in het voorjaar van 2019. Het concert in Venlo is een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events. Heino speelde eerder al eens in Venlo op het Zomerparkfeest.

Op zaterdag 30 maart spelen Memphis Maniacs in Grenswerk. Memphis Maniacs wist Grenswerk al eens eerder uit te verkopen. Ook speelde de band op Zomerparkfeest.

Op donderdag 25 april speelt Rowwen Hèze in Grenswerk tijdens deel twee van hun Voorwaartsch Clubtoer. De band zit op dit moment in de studio voor opnames van nieuw materiaal. De eerste single staat gepland voor begin van het jaar. Het nieuwe album zal in april 2019 verschijnen. Rowwen Hèze wist Grenswerk in 2015 al eens binnen recordtijd uit te verkopen. Ook speelde de band in 2016 op Grenswerk Open Air in de De Doolhof in Tegelen.

Op woensdag 15 mei komt de legendarische rapper Kurtis Blow naar Grenswerk met zijn Hiphop’s 45th Anniversary Tour. Blow wordt wereldwijd gezien als een van de grondleggers van de hiphop. Hij scoorde met het nummer The Breaks in 1980 een wereldwijde hit.

Op vrijdag 13 september staat Kovacs weer in Grenswerk. De van oorsprong Baarlose gaf in 2016 ook al een concert in een uitverkocht Grenswerk. In 2015 stond ze ook op Zomerparkfeest. Vorig jaar bracht ze haar tweede album ‘Cheap Smell’ uit.

Op vrijdag 22 november staan Bökkers in Grenswerk. Deze band begon ooit als coverband van Normaal en is inmiddels uitgegroeid tot een grote band in het dialect-rock genre. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de TOP2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum Leaven in de Brouweri-je toe aan hun repertoire.

Meer informatie over Poppodium Grenswerk kunt u vinden op www.grenswerk.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Grenswerk

Peperstraat 10
5911 HA Venlo
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed