Agenda Grenswerk

Google Maps

Op donderdag 17 oktober staat de Britse new wave band Fischer-Z in Grenswerk in Venlo. De band rondom poëet John Watts maakt al decennialang grote impact met scherpe nummers vol creativiteit en muzikaliteit. Het optreden van Fischer-Z is de tweede show van het feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

De hypnotiserende blues/dance-band My Baby staat vrijdag 18 oktober in Grenswerk in Venlo. Het optreden van My Baby is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

De Nijmeegse rockband Navarone staat zaterdag 19 oktober in Grenswerk in Venlo. Het optreden van Navarone is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk.

Op vrijdag 25 oktober geeft Diggy Dex een concert in Grenswerk. De songwriter/rapper was in 2016 ook al te gast in Grenswerk. Dit concert is onderdeel van het tweede deel van zijn tour genaamd ‘De Karavaan Trekt Door’ tour. Het eerste deel van deze tour verkocht alle zalen in Nederland uit waar ze stonden.

Op vrijdag 22 november staan Bökkers in Grenswerk. Deze band begon ooit als coverband van Normaal en is inmiddels uitgegroeid tot een grote band in het dialect-rock genre. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de TOP2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum Leaven in de Brouweri-je toe aan hun repertoire.

De Nederlandse rapper Lil Kleine komt naar Venlo tijdens het nieuwe concept Urban Village. Op zaterdag 28 december staat hij in de popzaal van De Maaspoort Theater & Events. De avond is een samenwerking van De Maaspoort met Poppodium Grenswerk en Circle Events.

Meer informatie over Poppodium Grenswerk kunt u vinden op www.grenswerk.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Grenswerk

Peperstraat 10
5911 HA Venlo
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed