Afscheidsconcert Rob de Nijs in M-theater

Google Maps

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar ziet het er naar uit dat het doek definitief gaat vallen voor de volgens velen meest pure zanger van de lage landen. Nadat vorig jaar de ziekte van Parkinson bij Rob de Nijs werd vastgesteld, mag het een wonder heten dat zijn stem hier zeker niet onder te lijden heeft. Zijn enorme muzikale drive en liefde voor het vak heeft hem zelfs nog uitgedaagd om in de herfst van zijn carrière een aantal schitterde nieuwe liedjes op te nemen. De mooiste daarvan zullen in zijn laatste theaterconcert Het is Mooi geweest worden vertolkt. Alle grote hits en klassiekers zullen nog één keer de revue passeren. Voor het publiek nog een laatste kans om daarbij aanwezig te zijn. Voor zijn afscheidsconcert komt Rob de Nijs op zaterdag 12 december 2020 speciaal naar het M-theater in Maastricht. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 september via Theater aan het Vrijthof.

Rob de Nijs geeft optredens in Scala Utrecht, 013 in Tilburg en M-theater Maastricht
Al meer dan 55 jaar is hij een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn afscheidsconcert alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers, maar ook nieuwe nummers de revue zullen passeren. Rob de Nijs zal dit najaar optredens geven in het Scala Theater Utrecht, Poppodium 013 in Tilburg en het M-theater Maastricht. (initiatief van Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht)

M-theater vanaf 21 oktober t/m 31 december in MECC Maastricht
Vanaf dit najaar krijgt Maastricht een nieuwe theaterzaal erbij: M-theater. In de Zuidhal van MECC Maastricht wordt een pop-up theater gerealiseerd dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Voor dit unieke project hebben Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar geslagen. De initiatiefnemers hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen. Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Inmiddels hebben Najib Amhali, Nick en Simon, Jeroen van der Boom, Tineke Schouten, Patrick Laureij, VanVelzen, Het Metropole Orkest, Dutch Eagles en Pink Project hun deelname
bevestigd. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

M-theater

Forum 100
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed