Adoro staat garant voor entertainment met een hoofdletter E

Terug Google Maps

05.03.2018 | 20:00
ADORO Tour 2018
Eurogress Aachen

Ton Reijnaerts

Pop en klassiek zijn geen tegenstellingen. De razend populaire kwartetband  Adoro ‘ stelt het met ‘Classical Crossovers’ op indrukwekkende manier onder bewijs. De albums van de betere tegenhanger van ‘Il Divo’ staan sinds jaren in de top 5 in Duitstalige landen.

Peter Dasch (bas-bariton); Nico Müller (bariton); Jandy Ganguly (bariton) en  Assaf Kacholi (lyrische tenor) begeesteren liefhebbers van Pop en klassiek in gelijke mate. De jeugdige zanger uit Duitsland en Israël zingen popsongs net dezelfde passie en dramatiek als opera en transformeren pop pareltjes ogenschijnlijk moeiteloos tot hymne aria’s. Ze brengen hun fascinerende show met veel charisma, charme en bovenal humor. Entertainment met een hoofdletter E kortom. Wie het wil meemaken moet snel zijn want de voorstellingen van Adorp zijn altijd in een vloek en zucht uitverkocht.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.eurogress-aachen.de/de/kalender/

Of voorverkoopadressen als Aachen Tourist Center aan de Elisenbrunnen, Friedrich-Wilhelm-Platz 2, 52064 Aachen Telefoon 0049-241- 51 01-175  en Klenkesticket in Kapuziner-Karree, Kapuzinergraben 19, 52064 Aachen, Telefoon 0049-2 41- 515 77 43, E-Mail: ticket@klenkes.de

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Eurogress Aachen


Aken

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed