Coronamaatregelen per 5 juni

Google Maps
Share

Het kabinet wil op 5 juni stap 3 in het openingsplan gaan zetten. Dit houdt in dat het kabinet een aantal maatregelen wil gaan versoepelen of aanpassen. Per zaterdag 5 juni gaan de meeste publiek toegankelijke locaties in ons land onder voorwaarden open. Met toegangsbewijzen kan er voor sommige activiteiten meer, zoals meer bezoekers. 

Per stap kijkt het kabinet naar wat verantwoord is. En naar wat voor de samenleving belangrijk is. Daarom kan er in stap 3 meer binnen. Zo mogen de meeste publiek toegankelijke locaties binnen weer open. En is er weer meer mogelijk voor sport en kunst- en cultuur. En de groepen waarin dit mag worden weer iets groter. Op het plaatje hieronder (volgt later) kunt u zien welke versoepelingen en aanpassingen er in stap 3 mogelijk zijn.

Belangrijk blijft dat we drukte vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden, ook als we al gevaccineerd zijn: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. We werken thuis als dit kan. En we laten ons vaccineren, zodra we kunnen. Dan kan er snel steeds meer.

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed