Aan tafel! Boekenweek voor Jongeren

Google Maps

Van 20 t/m 29 september wordt landelijk de Boekenweek voor Jongeren gevierd. Ook bij Bibliotheek De Domijnen!

Op 21 september om 12.00 uur kunnen jongeren in Bibliotheek Ligne Aan tafel. Gastheer Rick Vechel ontvangt als gast Young Adult schrijfster Chinouk Thijssen en 5 jonge muzikanten, leerlingen van Trevianum, brengen hun favoriete nummers ten gehore. Lid worden tijdens de Boekenweek voor Jongeren loont, want jongeren tussen de 12 en 17 betalen dan geen inschrijfgeld en krijgen de verhalenbundel 3PAK met verhalen van drie topauteurs cadeau.

Aan Tafel
Schrijfster Chinouk Thijssen is bekend van haar spannende boeken die spelen in de balletwereld. Zij vertelt aan tafel hoe en waarom ze is begonnen met schrijven, over de zoektocht naar een uitgever en uiteraard over haar boeken. Ze vlogt veel en zal ook daarover vertellen. Tussen haar verhalen door kun je genieten van enkele muzikale intermezzo’s door de volgende muzikanten: Sofie Widdershoven, Daphne Corten, Jordan Faber, Váso van Mierlo en Aukje Hermanns. Gastheer Rick Vechel heeft vast voor hen ook nog wat verrassende vragen in petto.
Boekhandel Krings schuift aan met young adults boeken en titels van Chinouk.
We nodigen jongeren graag uit Aan tafel op 21 september. Om 12.00 uur staat een hapje en drankje klaar, je betaalt geen entree, dus wees welkom!

Mediatafels en gratis lidmaatschap
Kom langs bij een van onze bibliotheken of leeswinkels en bekijk onze selectie Young Adult of jongerenboeken. Er zit vast voor jou ook iets gaafs bij. En besluit je lid te worden (12 t/m 17-jarigen) tijdens de Boekenweek voor Jongeren dan betaal je geen inschrijfgeld en krijg je de verhalenbundel 3PAK cadeau (op=op).

Meer informatie en inschrijven via Nieuwsbericht en Agenda op de website van De Domijnen: www.dedomijnen.nl/bibliotheek

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bibliotheek Ligne


Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed