75 jaar Liberation Eijsden-Margraten en Maastricht

Google Maps

Dit jaar vieren we in Eijsden-Margraten en Maastricht hoe bijzonder vrijheid is. We staan stil bij de gebeurtenissen van toen en herdenken de mensen die onze vrijheid mogelijk hebben gemaakt.

We vieren 75 jaar Liberation aan de hand van drie programmalijnen: eer en herinner, debatteer en doe, en vier en verbind. Het resultaat is een onvergetelijk programma aan activiteiten voor jong en oud. Vrijheid is tenslotte van ons allemaal!

Ode aan de Vrijheid in muziek, woord en beeld
Een avond waarin met kunst en cultuur een ode aan de vrijheid wordt gegeven. Tickets zijn alleen nodig voor het programmagedeelte in Oos Heim. De opening van de tentoonstelling is ook zonder ticket toegankelijk.
07-09-2019

Concert: Ode aan de Vrijheid
Openluchtconcert ‘Ode aan de Vrijheid’ in Mesch m.m.v. Suzan Seegers, Frans Pollux, Lotte Walda, projectkoor Eijsden-Margraten en harmonieorkest De Volksgalm uit Riemst. Een gratis ticket geeft u een gegarandeerde zitplaats.
12-09-2019

Concert: Vrijheid maak je samen
Het concert ‘Vrijheid maak je samen’ in Kasteel Eijsden wordt verzorgd door Koninklijke Harmonie Sainte Cécile. Een gratis ticket geeft u een gegarandeerde zitplaats.
13-09-2019

Herdenkingsconcert
Het Herdenkingsconcert op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten wordt verzorgd door de Koninklijke Oude Harmonie. Een gratis ticket geeft u een gegarandeerde zitplaats.
14-09-2019

Het Liberation Concert op 15 september 2019 is ook gratis toegankelijk.

 

Kijk HIER voor het volledige programma.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed