Zomeravonturentocht op de Groote Heide

Terug Google Maps

Limburgs Landschap logoDe natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd.

Zo vindt op woensdagmiddag 28 juni om 14.30 uur een leuke kinderactiviteit voor kinderen van 8 t/m 12 jaar plaats. De activiteit start vanaf het Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo en zal circa 1 ½ uur duren. Deelname is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van een lange broek. Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/agenda.

De zomer is in volle gang. Buiten valt er dan ook veel te zien en te beleven. De kinderen gaan samen met de Groote Heide-gidsen op avontuur in de natuur. Wat zal er vandaag allemaal te beleven zijn? Dat is één grote verrassing omdat de natuur elke dag weer anders is. Wie weet wordt er wel een dier gespot of worden er bijzondere planten ontdekt. Samen met de groep wordt er een spannend avontuur beleefd waarbij spelletjes en natuur ontdekken centraal staan.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Infocentrum Groote Heide

Hinsbeckerweg 55
Venlo
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed