WOII “Living history” evenement op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Terug Google Maps

Landal Kasteeldomein De Cauberg organiseert in samenwerking met Liberty Maastricht het ‘levende geschiedenis’ evenement WW2 Camp Cauberg. Hobbyisten komen hier samen om gekleed in originele tenues het dagelijks leven tijdens de tweede wereldoorlog weer even her te beleven.

Op 22 en 23 juli vindt een stoet plaats met voertuigen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Onder het genot van muziek zullen de voertuigen op Landal Kasteeldomein de Cauberg tentoongesteld worden voor belangstellenden. De chauffeurs en hobbyisten zullen verschijnen in authentieke kleding en bezoekers met alle plezier vertellen over hun voertuigen.

Diverse displays zoals een medische post, radiopost en weerstation geven een voorzichtig kijkje in het leven van toen. Speciaal voor dit evenement komt Natasha Harper over uit Groot- Brittannië  om bezoekers te vermaken met haar meeslepende muziek. Hiernaast maakt ook DJ D-Day zijn opwachting om met dansbare 40’s muziek de voetjes van de vloer te krijgen. Kortom: dit alles belooft een gezellig en uniek spektakel.

Bezoekers zijn van harte welkom :
zaterdag 12.00-18.00 uur
zondag 10.00-16.00 uur

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Landal Kasteeldomein De Cauberg


Valkenburg aan de Geul
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed