WMC-wandelingen

Terug Google Maps

Ook tijdens WMC 2017 organiseert IVN Kerkrade weer de traditionele WMC-wandelingen die de WMC-bezoekers en gasten onder leiding van IVN-gidsen door de mooiste delen van Kerkrade leiden.

Na een natte start afgelopen woensdag te Rolduc, staan er nog twee wandelingen op het programma. Deze vinden op woensdag 19 resp. 26 juli plaats in de Anstelvallei. Deze wandelingen zijn er speciaal voor deelnemers en bezoekers aan het WMC. Dus heeft u gasten, neem ze dan mee op deze gezellige middagwandelingen.

Tijdens een middagwandeling bezoeken we de Anstelvallei, komen langs het fraaie kasteel Erenstein en langs de vijvers. Ook zien we het fraaie hellingbos met zijn oude beukenbomen. Onderweg maken we kennis met de planten en dieren in het bos en bij de vijvers. Onze (inter-) nationale gasten zijn hartelijk welkom om aan deze wandeling deel te nemen. Start: 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van Kasteel Erenstein aan de Brughofweg te Kerkrade. Aanmelden is niet nodig. De wandeling duurt tot circa 16.00 uur.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

parkeerplaats van Kasteel Erenstein

Brughofweg
Kerkrade

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed