Winteropening SnowWorld Landgraaf

Terug Google Maps

snowworldIn het weekend van 14 en 15 oktober staat SnowWorld Landgraaf in het teken van de Winteropening! Jong of oud, beginner of gevorderd, voor iedere wintersportliefhebber is er wat te doen.

Zo staan er verschillende stands van wintersportmerken, shopt u een wintersportoutfit met hoge kortingen tijdens de magazijnverkoop van Duijvestein Wintersport, volgt u gratis proeflessen en gevorderde clinics (excl. skipas) én krijgt u 10% vroegboekkorting op alle cursussen. Ook zijn er een heleboel gratis kids activiteiten. Clown Jovel zal zijn trucs uit de kast trekken tijdens de Magische Wintershow, is er een springkussen, een kleurwedstrijd én kunnen de kinderen geschminkt worden. Om het af te toppen krijgen de kinderen een ook nog een gratis suikerspin.

Komt u ook de start van het wintersportseizoen bij ons vieren? Zet de datum alvast in uw agenda! Houd voor meer informatie de website in de gaten.

ACTIE WINTEROPENING
Klik hier en bestel vooraf een 1 uur skipas voor slechts € 12,50 (excl. materiaal) i.p.v. € 20,00!

Voorwaarden
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en of kortingen. 1 e-ticket per persoon. Alleen online te koop via onze website. De tickets zijn alleen geldig tijdens de winteropening op 7 & 8 oktober in Zoetermeer of  op 14 & 15 oktober in Landgraaf. Let op, u bestelt een ticket op datum.

Meer info…

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed