Theaterfestival Cirque de la Lune in Kasteeltuinen Arcen!

Terug Google Maps

Een zomeravond vol straattheater en muziek in het mooiste decor van Limburg

Op zaterdagavond 22 juli is Kasteeltuinen Arcen het groene podium voor kleinkunst, straattheater en muziek. Nationale en internationale acts zijn de hele avond te bewonderen op verrassende locaties in de tuinen. Een bont gezelschap van artiesten met als grande finale de spectaculaire slotact ‘Bateau de Feu’ die de grote vijver in vuur en vlam zet!

Programma
Bezoekers worden op verrassende locaties in de tuinen getrakteerd op acts van steltenlopers, living statues, theaterartiesten en muzikanten. Steltenloopster Queen of the Sea is speciaal voor deze avond aan land gekomen om haar gracieuze schoonheid te delen. Tuinkabouters Perky & Fiddle nemen de bezoekers in hun act mee op avontuur tijdens een zoektocht naar een wild, sexy en opwindend leven. Het levende schilderij daarentegen geeft een doordringend beeld van de menselijke non-verbale communicatie waarbij de subtiele mimiek het publiek ontroert, vermaakt maar ook treitert. Clownsband The Bombastics zorgt voor een dans met een lach en op het podium staan The Ragtimers die zorgen voor een energieke dosis ragtime, blues en (gypsy-)jazz klanken. De avond wordt op spectaculaire wijze afgesloten door de Belgische act Bateau de feu. Varend tussen tientallen gloeiende lotusbloemen op de grote Casa Verde vijver zorgen zij voor een fascinerend lichtspel tijdens een mysterieuze vuuract.

Rondom het sfeervolle Toernooiveld kan heerlijk gegeten, geborreld of gepicknickt worden terwijl geluisterd wordt naar optredens van The Ragtimers en The Bombastics. Tussen de optredens door zorgt een DJ voor een zomerse sfeer. Speciaal voor Cirque de la Lune is er een borrelpicknick te reserveren en kan genoten worden van heerlijke cocktails.

Kazàn familie op bezoek
De familie Kazàn is weer in de regio en geeft de hele zomer lang optredens in Theater de Maaspoort in Venlo. In 2016 stonden ze maar liefst 16 keer op het podium voor een volle zaal! Op zaterdagmiddag 22 juli komen de Kazàns op bezoek in Kasteeltuinen Arcen. Hans Kazàn, comedian Steven Kazàn en de illusionistengroep Magic Unlimited geven dan een exclusieve preview van hun splinternieuwe show “Kazàn 2”, die tot 13 augustus in Theater de Maaspoort te zien is. Na de show is er tevens een Meet & Greet met de familie Kazàn.

Terug van weggeweest
In 2010 werd Theaterfestival Cirque de la Lune voor het eerst georganiseerd door Kasteeltuinen Arcen. Het evenement werd toen enthousiast ontvangen en trok duizenden bezoekers. Nu in 2017 staat het theaterfestival opnieuw op de agenda, en ook de datum voor 2018 is al bekend. Voor Theaterfestival Cirque de Lune werkt Kasteeltuinen Arcen samen met Peter van ’t Hof uit Arcen (o.a. medeorganisator van het Scrooge Festival), Theater de Maaspoort en Poppodium Grenswerk uit Venlo. Met deze partners heeft Kasteeltuinen Arcen de intentie om het evenement de komende jaren uit te bouwen tot een vaste waarde op de evenementenagenda van de regio.

Ticketinformatie
Theaterfestival Cirque de la Lune vindt plaats op zaterdagavond 22 juli van 19:00 tot 24:00 uur. Tickets voor het evenement zijn te koop aan de kassa of via de website, www.kasteeltuinen.nl. Er zijn ook combitickets verkrijgbaar waarmee bezoekers zowel overdag als ’s avonds het park kunnen bezoeken. Abonnementhouders kunnen het evenement gratis bezoeken.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen

Tel.: 077 – 4736010

www.kasteeltuinen.nl
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed