Sfeermarkt Arcen

Terug Google Maps

1e Zomer Sfeermarkt ArcenZes zomerwoensdagen bruist het gezellige centrum van Arcen van de activiteiten tijdens de gratis toegankelijke wekelijkse Sfeermarkt. Shoppen en live entertainment maken van deze grote zomermarkt een onweerstaanbaar evenement.

Elke woensdag van 19 juli tot en met 23 augustus slingert een lang lint van zo’n 250 marktkraampjes door de straten van het sfeervolle centrum van Arcen. Het aanbod is groot en gevarieerd. Lekkerbekken komen voor het verse fruit, de streekproducten, of een lekker vers gebakken visje. Er is brocante, maar je vindt er ook kleding en hebbedingetjes. En luister je naar het verhaal van de enthousiaste standwerkers, dan is het onmogelijk om je gezicht in de plooi te houden.

Kinderplein
Voor de kerk vind je het Kinderplein. Dit plein werkt als een magneet op kinderen. Zij kunnen hier volop genieten van allerlei leuke kinderattracties en activiteiten.

Aanstekelijk entertainment
Elke week is er volop live entertainment op de Sfeermarkt. Tijdens de markt zijn er vrolijke straattheateracts en elke woensdagavond zorgt een live band voor een swingend optreden op het centrale Raadhuisplein!

Algemene informatie

De Sfeermarkt wordt zes zomerwoensdagen, van 20 juli tot en met 24 augustus, gehouden in het centrum van Arcen. Aanvang 12.00 uur. Einde markt 21.00 uur, einde entertainment 22.30 uur. Entree: gratis! Kijk voor parkeren en meer informatie op www.sfeermarkten.nl

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed