Red Bull Zeepkistenrace komt weer naar Valkenburg!

Terug Google Maps

De Red Bull Zeepkistenrace komt deze zomer weer naar Valkenburg. Zaterdag 19 augustus wordt het Kuurpark op de Cauberg het toneel van deze spectaculaire dag vol snelheid, fun en creativiteit. In 2015 vond dit evenement voor het eerst plaats in Valkenburg met 25.000 enthousiaste toeschouwers.

De Red Bull Zeepkistenrace is een downhill wedstrijd voor vriendenteams met een flinke dosis creativiteit en energie. Zeventig teams staan 19 augustus aan de start bovenaan het Kuurpark, maar snelheid is niets zonder een beetje persoonlijkheid. Daarom beoordeelt de jury teams ook op hun creatie en showmanship.

“Ik ben blij dat we het weer voor elkaar hebben gekregen om dit mooie evenement naar Valkenburg te halen”, vertelt wethouder Jan Vermeer. “De Red Bull Zeepkistenrace was in 2015 een groot succes. Uit ervaring weten we dat dit soort evenementen een boost geeft aan onze regionale economie. Als je daar de enorme media-exposure in de zomermaanden bij optelt, kun je uitrekenen wat dit voor onze toeristenstad oplevert. Nog afgezien van het plezier en het spektakel dat de deelnemers en de toeschouwers die dag beleven!”

Teams kunnen zich opgeven vanaf 1 april. Meer informatie volgt binnenkort op de website van Red Bull.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed