Programma Theater De Klimboom

Terug Google Maps

Southern Voices

Op zaterdagavond 22 april kunt u in Simpelveld genieten van een verfrissend en vernieuwend driekoppig damesensemble, bestaande uit Eline van den Broeke, Elmy Kremer en Aukje Pijper. Bij Southern Voices staat de liefde voor de muziek voorop.

Die Moselsänger te gast in Theater De Klimboom

Op zondagmiddag 30 april kunt u genieten van een prachtig voorjaarsconcert van Die Moselsänger in Theater De Klimboom te Simpelveld. Hun dirigent is de bekende musicus Leo van Weersch uit Schin op Geul.

De populaire zanggroep bestaat uit 13 zangers, allen afkomstig uit het hart van Zuid-Limburg. Leo laat hen zingen met hart en ziel.

Die Moselsänger weten hun vertolkingen heel krachtig op het talrijke publiek over te brengen. Ze laten de ware zangliefhebber genieten van fijne vierstemmige samenzang en gevoelige solo’s, en inmiddels zijn het graag geziene gasten bij nationale en internationale evenementen en bij officiële gelegenheden. Die Moselsänger gaan er een grenzenloosconcert van maken, waar de toehoorders met veel genoegen aan zullen terugdenken. Diverse landen en zelfs continenten passeren de revue.

Achim Roskopf en Linda Klinkers op 6 mei in Theater De Klimboom

Linda Klinkers is een getalenteerde singer/songwriter. Ze begeleidt zich zelf op piano.

In de afgelopen theaterseizoenen gaf Linda ook al een concert in de Klimboom en de muziek die zij creëert en overbrengt bij de toeschouwers zullen we niet snel vergeten want deze raakt je  tot in het hart en in de ziel. Vorig jaar bracht ze haar 2 de album uit “You make me smile” en zo blijft ze doorgaan met het creëren van nieuwe nummers want zoals ze zelf zegt; heeft ze de taak in dit leven mogen krijgen om de mensen via de muziek in beweging te brengen en bij hun gevoel.

Het feit dat Achim Roskopf en Linda door de muziek samen zijn gebracht is dan ook niet toevallig.

Zoals Linda zelf aangeeft: “als Achim zijn gitaar omhangt en begint te spelen dan krijg ik meteen kippenvel, word ik tot op mijn bot geraakt en word ik blij en rustig tegelijk”.

Achim Roskopf hoort tot de meest virtuoze gitaristen in Duitsland.  Hij is gespecialiseerd in akoestische finger-picking.  Achim is een geliefde en veel gevraagde artiest in de muziekwereld.  In 2016 bracht hij zijn album “Spätlese” uit waar hij op meesterlijke wijze de afwisseling van intrumentale stukken, eigen werken en covers de revue laat passeren.

Op zaterdagavond 6 mei , aanvang 20.00 uur , kunt u genieten van prachtige muziek-arrangementen afgewisseld door gitaar, piano en zang . Entree € 10,00

Meer info…

Meer informatie

Contactgegevens

De Klimboom

Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed