Outlet Shopping Day Sittard

Terug Google Maps

Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day. Deze inmiddels welbekende dag keert dit jaar terug op zaterdag 2 september van 10:00 tot 17:00 uur.

KOOPJES * GEZELLIGHEID * LIVE MUZIEK * PRIJZEN

Het jaarlijkse shop-­‐spektakel lijkt ieder jaar te groeien. Zo zetten dit jaar ruim 70 winkeliers een kraam buiten. Voor hen hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om op jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Maar er is meer… Het is inmiddels een heerlijk dagje uit voor het hele gezin geworden. Livemuziek klinkt door de winkelstraten, de gastvrije terrassen staan klaar om even bij te komen van het shoppen en ook bij de cafeetjes is het goed vertoeven.
Voor de kids zijn er leuke creatieve activiteiten georganiseerd waar ze onder het genot van iets lekkers mee aan de slag kunnen gaan.

Wat? Tientallen kraampjes, honderden koopjes
Wanneer? Zaterdag 2 september 2017
Hoe laat? 10:00-­‐17:00 uur
Waar? binnenstad Sittard

Share
Meer informatie

Contactgegevens

binnenstad Sittard

Paardestraat
Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed