Optreden van The Nag’s Head bij De Pelen

Terug Google Maps

Op zondag 24 september kun je een wandeling in De Groote Peel weer combineren met een voorstelling op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen! Om 13.30 en 15.00 uur speelt en zingt The Nag’s Head, muzikanten met een passie voor het maken van Ierse muziek. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Passie voor Ierse muziek
The Nag’s Head is een amateurgezelschap van enthousiaste muzikanten uit Nederweert en Weert. Gezamenlijk hebben ze een passie voor Ierse muziek. De naam ‘The Nag’s Head’ is geïnspireerd op iets wat in Ierland erg veel met muziek te maken heeft, namelijk de Ierse pub. Daar komen de Ieren bij elkaar om samen te drinken, gezellige uurtjes door te brengen en om samen volksliederen te zingen. The muzikanten van The Nags Head maken al sinds 1997 samen muziek, waarbij het motto ‘gezellig en plezier’ in het maken voorop staat. Hun muziek is geïnspireerd op diverse Ierse muzikanten zoals the Dubliners, the Chieftains, Steeleye Span en Van Morrison, maar ook de modernere Ierse muziek van Flogging Molly. Tijdens het optreden wisselen Irish folksongs, ballads, traditionals, country dances en jigs elkaar af. Er wordt gezongen over liefde en armoede, maar in de drinkliederen komt ook de Ierse vrolijkheid ruim aan bod. Dat wordt weer genieten op het Peelpodium!

‘Spelen bij de Pelen’ ook voor jou?
Het Peelpodium bij De Pelen is gezellige muziek midden in de prachtige natuur van de Groote Peel. Staatsbosbeheer biedt muzikanten uit de omgeving van De Pelen een podium om te spelen voor eigen publiek. Optredens vinden plaats in het overdekte Amfitheater van het Buitencentrum. Op zondag 1 oktober is de laatste voorstelling van dit jaar met een optreden van ‘de Lollipops.’ Volgend jaar mei gaan we weer van start met een nieuw programma! Ook interesse in ‘Spelen bij De Pelen’? Neem dan contact op met m.vaes@staatsbosbeheer.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum de Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed