Optreden Toffel Vier in het Amfitheater van De Pelen

Terug Google Maps

Op zondag 23 juli speelt en zingt Zanggroep Toffel Vier uit Asten op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Ze spelen twee sets; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het bezoekerscentrum aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel.

De optredens zijn voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Tien zingende mannen
Toffel Vier is een zanggroep van 10 mannen uit Asten die, zoals ze het zelf omschrijven, ‘gewoon heel graag zingen’. Dat doen ze als groep al ruim 24 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Toffel Vier geeft regelmatig optredens; vooral in Oost Brabant, maar ze schuwen er niet voor om de provinciegrens naar Limburg over te steken. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit volksliedjes uit eigen streek, maar ze brengen ook zelf geschreven liedjes, algemene Brabantse en bekende Oudnederlandse meezingnummers en een paar anderstalige liederen. Daarbij spelen ze in op het publiek en de sfeer. Ze worden begeleid door een accordeonist en een drummer. Het zingen gebeurt bijna altijd twee- en soms driestemmig. Zanggroep Toffel Vier is een goede bekende van het Peelpodium bij De Pelen. Ze treden al jaren en met veel plezier op in het Amfitheater van De Groote Peel. Een aanrader voor iedereen die van gezellig muziek houdt!

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium  

Nog meer voorstellingen op het Peelpodium
Het Peelpodium bij De Pelen is gezellige muziek midden in de prachtige natuur van de Groote Peel. Staatsbosbeheer biedt muzikanten uit de omgeving van De Pelen een podium om te spelen voor eigen publiek. Het programma voor augustus is: zondag 6 augustus het Streekfestival, zondag 13 augustus verhalenverteller Frans van der Pas, zondag 20 augustus troubadour Gerard van Kol en zondag 27 augustus ‘2 Men’s Joke’.

Voor of na de voorstelling lekker wandelen in De Groote Peel
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een muziekvoorstelling kan je dus een heerlijke wandeling maken in dit unieke natuurgebied. Er zijn drie uitgezette wandelroutes waarvan er ook één (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Perfect te combineren met een hapje en drankje op het terras van de Peelkiosk.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum de Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed