Opa en omadag in Kasteelpark Born

Terug Google Maps

Opa en oma Kasteelpark BornOpgewonden en met blozende wangetjes brengen de kleinkinderen samen met opa en oma een bezoek aan het Kasteelpark. Op zondag 26 maart kunnen opa en oma met korting hun jaarkaart voor het Kasteelpark kopen. Ook krijgen ze deze dag een gratis kopje koffie aangeboden.

De wandeling voert eerst langs nieuwsgierige alpaca’s en de kleine Ouessantschaapjes. Vol bewondering kijken de kinderen vanaf de brug naar de grote kamelen en de speelse zilvervosjes.

Aan de andere kant wijst opa naar de ooievaars en de kroonkraanvogels met hun mooie kroontje. Bij de uilen wordt stil geluisterd: ja hoor, daar zegt er eentje “Oehoe”.

Kinderboerderij
Een bezoek aan de kinderboerderij hoort er natuurlijk ook bij! Hier kun je de geitjes aaien en de vrolijke ottertjes zien zwemmen. Heb je het lammetje bij de moeflons al gezien?

Griezels
Voor de echter durfal is een bezoek aan het Kriebelhuis de moeite waard. Hier zie je onder meer wandelende takken, harige vogelspinnen, felgekleurde gifkikkertjes en grote leguanen.
(Op dit moment is het Kriebelhuis nog gesloten; zodra het buiten warm genoeg is, gaat het weer open. Dit wordt vermeld op de website.)

Speeltuin
Het bezoek is niet compleet zonder een bezoek aan de speeltuin: springen op de grote airtrampoline, een zandkasteel bouwen of de uitkijktoren beklimmen. Voor de “jonge apen” is er een groot speeltoestel waar ze naar hartenlust op kunnen klimmen en klauteren. Opa en oma rusten ondertussen uit op het naastgelegen terras onder het genot van een mok koffie.

Koop uw jaarkaart met korting
Omdat een bezoek aan Kasteelpark Born een plezier is voor jong en oud, kunnen opa en oma op zondag 26 maart met € 5,-  korting een jaarkaart kopen. Ook ontvangen ze deze dag een consumptiebon voor een gratis kopje koffie.

Openingstijden
Het Kasteelpark is dagelijks open van 10 -18 uur.
De entree is € 6,00 voor kinderen en 65+’ers en € 7,50 voor volwassenen.

Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed