MiniRok Festival Stramproy

Terug Google Maps

Minirok festivalUitgegroeid tot inmiddels een 2-daags muziekfestival gaat het eind juli weer helemaal los in Stramproy als muzikaal middelpunt van Midden-Limburg!

Qua receptuur volgen we de vorig jaar ingezette lijn: twee dagen, extra veel te doen voor de kids, goed eten & drinken en om er zelfs een schepje bovenop te doen: nòg meer muziek! De line-up aan DJ’s en bands is bijna volledig ingevuld, dus op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli gaan we muzikaal weer helemaal los in Stramproy!

Over vorig jaar, alias de 10e editie, gesproken: wat een editie was dat zeg! Ruim 1.200 bezoekers over twee dagen, een vernieuwde terreinopzet, fantastische bands, ideaal festivalweer en op-en-top festivalsfeer!

En dat willen we maar al te graag herhalen! Met dit jaar met op vrijdag 21 juli de meest veelbelovende DJ’s van dit moment. Het beloofd een dampende editie te worden met de energieke crossover mix van de Lievelings DJ’s van je Zusje en de Deep/future/UK-house en stevige bigroom festival knallers van Gerald le Funk! Ultiem opgewarmd overigens door de Tech- en Groovy Deep House van lokale helden Krime en DJ Inversus.

Op zaterdag 22 juli staat weer een internationale line-up van bands klaar om elke MiniRok-bezoeker te verrassen met een het beste uitdagende alternatie pop/rock aanbod van dit moment. De eerste namen zijn inmiddels de wijde wereld in geslingerd: Amsterdamse Yachtpunk van St. Tropez, nietsontziende Rock ’n Soul-tornado van The Grand East uit het Oosten van ons land, super-massieve Eindhovense Rock (City) van Komatsu en energieke, catchy-but-edgy melancholieke Indierock van Solitary Zebras uit Groningen.

Meer info: www.minirok-stramproy.nl 

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed