Lente-avondwandelingen

Terug Google Maps

Lekker ontspannen na een dag werken of gewoon zin in een paar uurtjes stappen met veel aandacht voor flora, fauna en landschap? Kernwoorden tijdens deze avondwandelingen zijn: natuur, beleving, aandacht en stilte!

IVN Heuvelland organiseert ook in 2017 een reeks Lenteavondwandelingen in de nabije omgeving om mooie delen van ons Heuvelland te bewonderen. Let op: we starten telkens om 19.30 uur vanaf een wisselend vertrekpunt. Ook de dagen van deze reeks zullen wisselen (afhankelijk van de werkmomenten van onze gidsen). Zorg tijdig bij de startplek te zijn want we vertrekken op tijd en zijn vaak spoedig om de hoek of in het groen “verdwenen”! Nadere informatie graag via mail.

De duur van de wandeling is gekoppeld aan het invallen van de duisternis. Geleidelijk zullen de tochten steeds later eindigen (ca. 22.00 uur). Zorg voor stevig schoeisel! De gidsen, Joost en Colette, staan te popelen om weer samen fijne avonden te beleven.

4. Zaterdag 22 april: Op onze vierde tocht volgen we onze gidsen naar een deel van het unieke Savelsbos en maken we kennis met de doordringende geur van de alom aanwezige Daslook.
Startgegevens: 19.30 uur in Sint Geertruid vanaf de P-plaats aan de Julianaweg (tegenover huisnr. 9).

5. Woensdag 26 april: Onze vijfde tocht maken we kennis met een deel van het Ravensbos (op de grens van Schimmert en Valkenburg) en de aanwezige rijkdom aan bronnen.
Startgegevens: 19.30 uur vanaf de P-plaats aan de Charles Eykdreef. Deze weg of dreef is te bereiken via:
a. Vanuit Schimmert en Groot Haasdal de afslag Kleverstraat (richting Valkenburg/Houthem. Na ca. 1 km kiest u links de Charles Eijkdreef.
b. Vanuit Valkenburg/Broekhem bij de rotonde rechtsaf (1/4), onder het hoge autowegviaduct door. Na een stevige bocht bij een grote boerderij is het nog ca. 500 m tot de mogelijkheid de Charles Eykdreef scherp links in te rijden.

Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed