K3 in openluchttheater De Doolhof in Tegelen

Terug Google Maps

U I T V E R K O C H T

De populaire meidengroep K3 geeft op zondag 16 juli een concert in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Het optreden is een onderdeel van een complete kindermiddag die plaatsvindt in hetzelfde weekend als Grenswerk Open Air. Verdere invulling van het programma wordt in een later stadium bekend gemaakt. Deze middag is een coproductie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track. 

K3 is de absolute hoofd-act van de middag. Naast muziek is er de hele middag van alles te doen. Poppenspelers, goochelaars, verschillende springkussens, eetkraampjes en Venlose kinderpersonages als Koekwaus en Toffe Tielke. De rest van de programmering wordt later toegevoegd. De middag start om 14.00 en duurt tot 18.00.

K3 is van oorsprong een Belgische groep (tegenwoordig Belgisch-Nederlands) en richt zich op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting. De groep werd opgericht in 1997 en verwierf grote bekendheid door hits als ‘Toveren,’ ‘Kuma He’ en ‘Oya lélé.’

In 2015 maakte de originele K3 bekend dat er een doorstart gemaakt zou worden met drie nieuwe zangeressen. De werving van deze nieuwe K3 gebeurde tijdens het televisieprogramma K3 zoekt K3. In deze nieuwe bezetting treedt K3 al geruime tijd op. Dit voorjaar gaat de groep op tour door Nederland en België.

De Doolhof is een openluchttheater gelegen waar om de vijf jaar de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Op donderdag 13 juli en vrijdag 14 juli vinden er concerten van Golden Earring en Racoon plaats in De Doolhof tijdens de tweede editie van Grenswerk Open Air. In de Doolhof is een grote overkapping, alle bezoekers staan ten allen tijde droog.

K3 en meer!
Openluchttheater De Doolhof
Zondag 16 juli 2017
Tickets: 17,50
Open 14:00 / Einde 18:00

 

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Openluchttheater De Doolhof


Tegelen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed