Joris en de Drakentemmer

Terug Google Maps

Joris en de Drakentemmer
Het Laagland / vanaf 8 jaar
Jeugd / Familie
Aanvang: 19:30 uur
THEATER HEERLEN – LIMBURGzaal
Sterrang: € 15,00
Rang 1: € 12,50

Bestel

JORIS & DE DRAKENTEMMERS: over moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen

Alle jongens en meiden én hun families krijgen er een flinke dosis van mee tijdens JORIS & DE DRAKENTEMMERS.

Wie durft ten strijde te trekken tegen de Draak der Draken? Joris misschien. Joris weet alles van draken. Hij zou niets liever willen dan zich aansluiten bij de Drakentemmers, maar hij heeft eerst nog wat eigen monsters te overwinnen. Draken van het hardnekkige soort dat zich geniepig in je gedachten vast klauwt. Die ervoor zorgen dat je, als het erop aankomt, toch niet durft te doen wat je écht zelf wilt. De hoogste tijd voor de Drakentemmers om bij Joris het juiste vuur flink op te stoken!

Geïnspireerd op de legende van ‘Joris en de Draak’ en de film ‘How to train a Dragon’ schakelt JORIS & DE DRAKENTEMMERS ongeremd van panische prinsessen naar een stoere bootcamp voor Drakentemmers in spé. Na Koning Arthur, Robin Hood en Peter Pan is Joris de nieuwste held, die bij Het Laagland een verrassend eigen ‘smoel’ met een actuele betekenis krijgt.

Spel & muziek: Joris Erwich, Karlijn Hamer, Freek den Hartogh/Lennart Monaster (afwisselend), Gijs Nollen & Folmer Overdiep

Familievoorstellingen van Het Laagland staan erom bekend dat ze zowel ouders als grote broers en zussen aanspreken. De enige voorwaarde is dat je minimaal 8 bent of óóit 8 bent geweest.

Workshop
Om 18.40 uur kunnen kinderen vanaf 8 jaar deelnemen aan een creatieve workshop. De kosten zijn € 1,- en reserveren is noodzakelijk.

Meer informatie

Contactgegevens

Theater Heerlen - LIMBURGzaal

Burgemeester van Grunsvenplein 145
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed