Gulpener Bierfeesten

Terug Google Maps

Dit jaar vinden op 18, 19 en 20 augustus alweer voor de 32ste keer de Gulpener Bierfeesten plaats! 32 jaar oud en nog steeds bruisend!

Ook dit jaar is de formule als vanouds, drie dagen lang feest en muziek op twee podia en geheel gratis toegankelijk! Nieuw is de locatiekeuze van de twee podia. Op de Markt blijft het hoofdpodium op haar vertrouwde plek staan, het tweede podium wordt dit jaar aan het Looiersplein opgebouwd. Op deze wijze wordt er een mooie verbinding tussen beide podia gemaakt, een verbinding waarin voor de gasten verschillende (kinder)kermis attracties en foodtrucks te vinden zijn.

Vrijdagavond wordt er afgetrapt met de bekende band Blizzert, zij stonden al meerdere malen garant voor een spetterend optreden dus succes is gegarandeerd! Een primeur betreft het optreden van Danny Froger. Deze ras Amsterdammer zal onze gasten, zowel lokaal als van iets verder weg, trakteren op vele hits! Ben je op zoek naar iets meer luistermuziek? Op het Looiersplein speelt Jimmy Duchateau, een fluwelen stem met pareltjes van nummers. Op beide podia start om 21.00 uur het muzikale programma. Om 22.30 uur zal op de Markt de officiële opening plaatsvinden door de verschillende hoogwaardigheidsbekleders van Gemeente Gulpen – Wittem, Gulpener Bierbrouwerij en de Stichting Gulpener Bierfeesten. Met de symbolische druk op de knop zullen zij ook dit jaar het startschot geven voor de spectaculaire Wiertz Personeelsdiensten vuurwerkshow!

De traditionele Rabobank Seniorenmiddag wordt jaarlijks zeer druk bezocht en mag op zaterdagmiddag niet ontbreken. Wie een mooi plekje wil hebben, zal bijtijds richting het Looiersplein in Gulpen aanwezig moeten zijn. U leest het goed, het Looiersplein! Tussen 14.00 en 17.00 uur treden de volgende artiesten op: Ivo van der Bijl, Party Kryner, Jef Verheijden en als afsluiter Beppie!!! Tussen de optredens van de verschillende artiesten door, zullen we ook dit jaar weer met zijn allen gezellig gaan Teekezinge!

Zaterdagavond gaan we het Looiersplein omtoveren tot Klein Tirol. De bekende band Tirol Sound zal deze avond tot een onvergetelijke maken. Het podium aan de Markt wordt ingenomen door een van Nederlands beste coverbands, Millstreet! En ook dit jaar zal DJ Sjolson een wervelende show opvoeren. Ook op zaterdagavond starten we om 21.00 uur en gaan we door tot 1.00 uur.

Na een korte nacht staat zondagochtend vanaf 11.00 uur de Openlucht Brunch gereed. Tot 14.00 uur kun je op de Markt zorgen voor de broodnodige versterking van de inwendige mens. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende Gulpense winkeliers (actie start enige tijd voor de Gulpener Bierfeesten, zie posters bij de deelnemers), of aan de dagkassa. Muzikale begeleiding is er van kapel De Weissheimer. Vanaf 14.00 uur maken we ons op voor het Euregionaal Kampioenschap Krat Stapelen. Aanmelden kan op 20 augustus bij de wedstrijdleiding. Voor de kinderen is er tussen 13.00 en 15.00 uur een kindermiddag gepland.

Vanaf 16.00 uur gaan we dan richting de “grande finale”. Op een nieuwe locatie, maar met een programma als vanouds, starten we met de Limburgse Artiestenmiddag!  Met Erwin, Big Benny, Ohne Gewähr, Marleen Rutten en onze eigen Frans Croonenberg zal het Looiersplein uitpuilen, “sjuddele en sjoenkele”!!!

En dan om 19.00 uur is het toch echt tijd voor het laatste muzikale hoogtepunt van deze editie. Partyboest zal op de Markt zorgen voor een swingend einde van de Gulpener Bierfeesten 2017. Om 22.30 uur zit deze 32e editie er dan helaas weer op.

We zien jullie graag terug op 18, 19 en 20 augustus in Gulpen op de Gulpener Bierfeesten!!!

Meer informatie…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Gulpener Bierfeesten

Centrum
Gulpen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed